Torsdag den 10. marts 2022 kl. 19.30

Dette webinar giver dig en forståelse for, hvordan du bedst kan støtte dit barn i at omfavne og udfolde den unikke person, h*n er.

Vi dykker ned i forskellige dele af dit barns design, så du får en forståelse for, hvordan du bedst kan støtte dit barn i at forblive tro mod den, h*n er født som.

Du lærer bl.a., hvordan du kan støtte dit barn i forhold til:

Undervisningen varer ca. 90 min., og herefter er der Q&A. Webinaret foregår via Zoom og optages. Du får tilsendt optagelsen bagefter, så har du ikke mulighed for at deltage live, går du ikke glip af noget. 

VIGTIGT

Jeg kommer bl.a. ind på, hvordan du bedst kan støtte dit barn i forhold til dets Type,
men der bliver ikke tid til detaljeret at beskrive hver enkel Type.

Det er derfor en fordel, hvis du kender til dit barns (dine børns) Type på forhånd.

Hvis du er ny til Human Design, kan du læse om de forskellige Typer på nettet eller på min BLOG.

♥ ♥ 

DIN VÆRT

IMG-0860 (1)

Jeg hedder Stine, og her er min søn Jeppe på 5 år. Vi er begge Projectors, selvom Jeppe nogle gange tror, at han er Manifesting Gen. 😉

For lidt over 2 år siden blev jeg introduceret til Human Design, og det er nu min helt store passion. Det er en kæmpe gave at have et redskab, der gør, at jeg forstår mit og min søns design på et dybt plan – og nu nemt kan se, hvordan vi påvirkes af hinandens energi. Samtidig er det en unik mulighed for at kunne støtte ham til at omfavne og udfolde den, han er.

Jeg har et dybfølt ønske om, at nutidens børn bliver i stand til at stå ved sig selv så tidligt som muligt – og at de kan slippe for noget af den prægning, som os voksne måske bruger et årti eller to på at slippe.

Hvis du kan mærke, at webinaret er noget for dig, er du mere end velkommen til at deltage.

EARLY BIRD
Book senest 28. feb. og få 20% rabat.
B
rug rabatkoden “humandesign”.