Her lærer du, hvordan Human Design ser på din krops behov i forhold til Fordøjelse, Søvn & Bevægelse.

DU er unik, og det er din krop også. Derfor duer mange af de råd, du er vokset op med, ikke nødvendigvis for dig.

Human Design er virkelig en gamechanger for mange.

Det er så befriende at forstå, hvordan du helt grundlæggende er – og ikke mindst lære at hvile i og acceptere, at du er lige præcis, som du skal være.

Du skal ikke tillære dig nye egenskaber. I stedet skal du lære at slippe alle de overbevisninger, du har fået gennem årene, men som grundlæggende ikke er dig.

Human Design handler i den grad om at finde tilbage til kernen af din sande natur. Det fantastiske er, at det er præcis dér, at du finder mest glæde, nydelse og flow i dit liv – og udlever dit højeste potentiale ♥ ♥ ♥

OBS – dette er ikke en kostplan
Human Design fortæller dig ikke, HVAD du skal spise – der skal du lære at lytte til din krop – men du kan lære en masse omkring hvordan og under hvilke omstændigheder, din krop bedst fordøjer mad – og du derved holder din hjerne mest klar.

Du er – som nærmest alle andre – nok vant til at have mere tiltro til ydre autoriteter. Der er bestemt ikke noget galt i at blive inspireret og lære af andre, men det er DIN KROP, DER VED BEDST – og det er dén, du skal lære at lytte til.

Hvis du er nysgerrig på, hvordan din krop bedst fordøjer mad, er webinaret noget for dig

DISCLAIMER 
Jeg er ikke læge, trænings- eller ernæringsekspert. Jeg er uddannet Human Design Reader, Stresscoach, ID-Lifecoach og Madmentor. Dette er udelukkende min holdning og Human Designs perspektiv på sundhed. Tag, hvad du kan bruge og lad resten ligge.