stinevestergaard.dk


Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Du kan herunder læse om de informationer, der indsamles, hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. Min virksomhed følger GDPR lovgivningen.

Stine Vestergaard Hansen er data-ansvarlig og indsamler oplysninger om dig på følgende måder:

  • Ved brug af cookies
  • Ved at du selv afgiver oplysninger i forbindelse med udfyldelse af vores formularer

Hvad er cookies?

Første gang, du besøger min hjemmeside, modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Chrome, Safari eller lignende). Den registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er fx en cookie, der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site, som fx stinevestergaard.dk, hver gang du kommer på besøg.

Hvor længe opbevarer jeg cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varieret antal måneder fra sidste gang, du var inde på stinevestergaard.dk. Hver gang, du genbesøger hjemmesiden, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb.

Behandling af dine personoplysninger i forbindelse med et køb

I forbindelse med dit køb af et produkt hos True Design Growth Academy indtaster du en række personoplysninger. Det er:

  • Dit navn
  • Din fødselsdato, fødselstidspunkt, fødeby og -land (oplysninger, jeg kun skal bruge for at kunne se dit Human Design)
  • Din e-mailadresse
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler jeg i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at jeg kan opfylde min del af handlen. For at overholde regnskabsloven opbevarer jeg bilag med dele af dine data i 5 år. Herefter slettes de.

Oplysninger om dit navn, og e-mailadresse bliver udleveret til mit CRM system EasyMe med henblik på levering af det produkt, du har købt.

Behandling af dine personoplysninger i forbindelse med, at du tilmelder dig mit nyhedsbrev

Hvis du har sat kryds i boksen “Ja, jeg giver samtykke til at modtage nyhedsbreve og tilbud”, behandler jeg din e-mailadresse samt oplysningerne om dine eventuelle køb hos mig, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra mig.

Hver gang, du åbner et nyhedsbrev og/eller klikker på et link i et nyhedsbrev, vil denne aktivitet blive registreret i mit e-mail-system Mailchimp.

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, giver du samtidig samtykke til, at jeg benytter din e-mail-adresse i min Facebook annoncering. Det betyder, at du fra tid til anden, hvis du er medlem af Facebook, vil se annoncer fra mig på Facebook. Hvis du afmelder mit nyhedsbrev, vil du samtidig blive fjernet fra listen på Facebook.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Det betyder, at du til enhver tid let kan afmelde dig fra at modtage mit nyhedsbrev. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af mine e-mails, eller ved at kontakte mig på mail@stinevestergaard.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage mit nyhedsbreve og mine tilbud.

Datasikkerhed

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og de vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Jeg anvender følgende tredjeparter til behandling af dine data:

  • EasyMe til håndtering af dine køb
  • Mailchimp til udsendelse af e-mails
  • Zoom til afholdelse af samtaler og webinarer

Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Jeg anvender ligeledes Google og Facebook. Min Google Analytics er sat op således, at din IP-adresse er delvist anonymiseret ved besøg på min hjemmeside efter den 1. september 2019 og fremadrettet.

Jeg har ligeledes indgået underdatabehandleraftale med min revisor, der laver mit regnskab, og som ligeledes har adgang til dele af dine data.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med.

Dette kan ske ved henvendelse til:

True Design Growth Academy 
Ingemannsvej 11 D
4180 Sorø

CVR-nr:  33029314

Telefon: +45 20745707
E-mail: mail@stinevestergaard.dk

Hvis der er fejl i mine oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse. Du skal i din anmodning medsende relevant dokumentation for, at du er den, du udgiver dig for at være. Dvs. kopi af pas, sygesikring eller kørekort.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af nyhedsbreve og relevante tilbud) vil blive slettet 12 måneder efter, at du har modtaget dit produkt. Dette gælder dog ikke, hvis du fortsat er medlem af min onlinemedlemsklub. Her vil jeg gemme dine data, indtil du melder dig ud. Jeg gemmer faktureringsoplysninger om dig i 5 år, hvis du har foretaget et køb hos mig, iht. regnskabsloven.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse tilbage (så jeg ikke længere sender dig mit nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et linket ‘afmeld’ i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over True Design Growth Academys behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.