75 min. individuel samtale, hvor du lærer om:

♦ Din energitype
Hvordan du bruger din energi optimalt.

♦ Din autoritet
Den indre styrke, du skal bruge, når du skal træffe beslutninger.

♦ Din strategi 
Den måde, du helst skal agere for at sikre et godt flow i dit liv.

♦ Dine medfødte talenter, styrker og svagheder

♦ Dine energicentre  
Hvordan du påvirkes af andres energi.  

BONUS
Samtalen optages, og du får den tilsendt bagefter. Du får samtidig adgang til min lukkede Facebook-gruppe kun for kunder. Her laver jeg hver måned en Q&A, hvor du kan få svar på de spørgsmål, der må dukke op efterfølgende. Én ting er at lære om sit Human Design, men det rykker først, når du får det implementeret. I FB-gruppen bliver du holdt til ilden og får støtte undervejs.

VIGTIGT VED BOOKING
Hvis du booker en samtale, skal du i notatfeltet huske at skrive din:

  • Fødselsdato
  • Fødselstidspunkt (så præcist som muligt)
  • Fødeby
  • Fødeland

Jeg skal bruge oplysningerne til at se dit Human Design. 

Hvis der ikke er en tid, der passer dig, så kontakt mig på mail@stinevestergaard.dk, så ser jeg, om jeg kan trylle lidt. Det gælder også, hvis du kun har mulighed for at tale sammen om eftermiddagen.

Tidligere kunder siger ...