Madmentor Stine Vestergaard -

Handelsbetingelser

Det er dit ansvar at oplyse de rigtige fødselsinformationer
Det er dit ansvar at oplyse de rigtige fødselsinformationer ved booking af Readings og Blueprints. Fødselsinformationerne bruges til at udarbejde Blueprints og forberede Readings, så det er essentielt, at de er korrekte. Der gives ikke penge retur, hvis der er oplyst forkerte fødselsinformationer.

Betaling og levering
Du kan betale med MobilPay, Dankort, VisaDankort, Mastercard og Google Pay.

Du får straks efter købet en faktura, som sendes til den email, du har oplyst.

Vi gemmer ikke dit kortnummer, udløbsdato eller kontrolcifre. 

Digitale produkter leveres straks efter køb via e-mail eller med en kode til et lukket forum. Det digitale produkt sendes til den e-mail, som du har oplyst ved købet. 

Du kan altid ændre din e-mailadresse ved at maile til os på mail@stinevestergaard.dk eller rette den selv under “din profil”.

Hvis du har valgt ratebetaling, trækkes beløbet automatisk på det tilmeldte kort.

Hvis du skifter kort, skal din aftale fornyes med det nye kortnummer, og det gamle kortnummer vil blive slettet i systemet.

Det er dit ansvar, at det betalingskort, du bruger, er gyldigt.

Rettigheder
Alle rettigheder til digitale produkter, kurser og workshops tilhører True Design Growth Academy. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Hvert produkt er personligt, og du må ikke sælge, udlåne, give det væk eller på anden måde distribuere eller kopiere produktet helt eller delvist uden forudgående skriftlig aftale med True Design Growth Academy. 

Priser og gebyrer
Der er ingen betalingsgebyrer. 

Individuel coaching
Afbud skal ske på mail, telefon eller sms senest 24 timer før aftalt tid. Ved afbud senere end 24 timer før aftalt tid, betales der for en fuld session.

Returret
Der ydes 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb indenfor de 14 dage, så kontakt os på mail@stinevestergaard.dk, og du får alle pengene tilbage.

Vigtigt: Ved køb af digitale produkter eller samtaler, hvor materialet leveres øjeblikkeligt, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

Digitale produkter er KUN til dig 
Dit login til digitale produkter er privat, og det gælder kun for 1 person. Du må derfor IKKE dele eller kopiere materialet helt eller delvist med eller til andre.