Hej – og hjertelig velkommen til

Jeg hedder Stine Vestergaard, og jeg er mor til en søn på 5 år. Det var netop min søn, som virkelig fik sat skub i min interesse for Human Design.

Da jeg første gang blev præsenteret for Human Design, vidste jeg instinktivt, at dét skulle jeg prøve, og jeg bookede straks en Human Design Reading. Den viste, at jeg er Projektor med intuition som autoritet. Modsat 70 % af befolkningen har jeg ikke konstant adgang til energi. Dvs. at jeg har brug for pauser og alenetid i løbet af dagen, for det er her, jeg lader mit batteri op. Jeg har altid set det som et svaghedstegn. Vores samfund er bygget op omkring, at vi skal arbejde 8-16, og det bliver tillagt en værdi at arbejde hårdt. Som Projektor er jeg en sprintertype arbejdsmæssigt. Når energien er der, er jeg meget effektiv og får gjort tingene på den halve tid, og jeg finder ofte løsninger, der gør, at jeg kommer hurtigst og mest effektivt fra A-Z. Det var fantastisk at høre, at jeg er ikke forkert. Faktisk er jeg lige præcis, som jeg skal være.

Efter min Human Design Reading begyndte jeg at læse mere om det på nettet, og pludselig en dag – ca. 2 mdr. senere – slog det mig, at det kunne være interessant at se, hvordan min søns design så ud. 

Det var fantastisk at se, hvordan alt i hans design i den grad gav mening, og jeg er blevet meget klogere på, hvordan jeg kan støtte ham i hans opvækst, så han kan forblive den skønne, dejlige gut, han er. Samtidig har jeg fået en større forståelse for, hvordan vi med hver vores energier påvirker hinanden.

Da jeg opdagede min søns design, tog min interesse for Human Design virkelig fart, og jeg er i den grad blevet stor fan af det her fantastiske værktøj.


Uddannelser


Human Design Reader

Madmentor

Stress Coach

ID Life Coach