Hej – og hjertelig velkommen til

Jeg er – som siden nok afslører – meget begejstret for Human Design som værktøj…

Jeg elsker at hjælpe andre med at finde ind til kernen af, hvem de er, få pillet alle de tillærte lag af, så de kan leve som den, de nu er inderst inde…

Jeg følte mig SET…
Én af de ting, jeg elsker ved Human Design, er, at det har givet mig et sprog for dét, jeg allerede mærkede indeni. Da jeg fik min første Reading, blev der for første gang sat ord på de energier, jeg allerede mærkede som sande, men som var svære at forklare… For første gang var der ord, der resonerede min indre væren. 

Jeg er Projector, og Human Design har givet mig en kæmpe forståelse for, hvorfor jeg har følt mig så anderledes det meste af mit liv… Og netop som Projector er jeg super god til at SE ind i andres energi, men det er ikke så tit, at jeg har følt mig set… 

Udover at være Human Design-entusiast, er jeg også mor til en skøn dreng på 7 år. Efter min Human Design Reading begyndte jeg at læse mere om det på nettet, og pludselig en dag – et par måneder senere – slog det mig, at det kunne være interessant at se, hvordan min søns design så ud. 

Det var fantastisk at se, hvordan alt i hans design i den grad gav mening, og jeg er blevet meget klogere på, hvordan jeg kan støtte ham i hans opvækst, så han kan forblive den skønne, dejlige gut, han er. Samtidig har jeg fået en større forståelse for, hvordan vi med hver vores energier påvirker hinanden.

Da jeg opdagede min søns design, tog min interesse for Human Design virkelig fart, og jeg er i den grad blevet stor fan af det her fantastiske værktøj.

Min inderlige ønske…
Jeg har et oprigtigt ønske om, at alle mennesker får muligheden for at finde ind til kernen af dem selv… At de kommer til at forstå, hvordan deres energi fungerer. Jeg tror oprigtigt på, at vi ville trives SÅ meget mere i vores familier, relationer, i skolen, på arbejdspladsen osv., hvis vi alle forstod, hvordan vi hver især påvirker hinanden med hver vores energi – og at der netop blot er tale om energi, der flyder gennem os – ikke noget, vi nødvendigvis behøver at identificere os med.


Uddannelser


Human Design Reader

Madmentor

Stress Coach

ID Life Coach
 

Tidligere kunder om deres Human Design Reading