human design uddannelse stinevestergaard.dk

Uddannelsen er for dig, der kan sige ja til ét eller flere af disse spørgsmål

Forløbet består af

10 undervisnings-moduler
____________________

Al undervisning kommer på video, lydfil og med tilhørende slides som pdf. Hver uge får du adgang til et nyt modul. Al materiale er til evig eje.

Løbende sparing i 6 mdr.
____________________

Du har mig ved din side i 6 mdr., så der er ingen stress i forhold til at skulle nå at se materialet på 10 uger. Har du spørgsmål, er jeg kun en mail eller lydbesked væk. 

1 Human Design Reading
____________________

Du får en personlig Reading af dit design.

Praktiske
værktøjer
____________________

Du får praktiske værktøjer, så du kan udleve dit eget design og guide andre til at bruge deres energi bedst muligt.

Mulighed for at betale i rater.

Hvad er Human Design?

Human Design er skabt af Ra Uru Hu i 1987. Det er baseret på ældgammel visdom og moderne videnskab som Astrologi, Chakra-systemet, I Ching, Kabbalah Tree of Life og kvantefysik. 

Human Design giver dig:

✨En bevidsthed om, hvordan din egen energi bedst fungerer, dine unikke styrker og skygger, hvordan du træffer beslutninger, der er i overensstemmelse med din sjæls essens og meget mere. Du bliver bevidst om, hvem du var, før verden fortalte dig, hvem og hvordan du burde være.

✨Et sprog for dét, du mærker indeni – for dine følelser, din sensitivitet, hvordan du påvirkes af andres energi – og hvordan du påvirker andre med din energi. Meget af det, som du (bevidst og ubevidst) har mærket som sandt hele livet, men som du eller andre måske har gjort forkert.

✨Et værktøj til at finde ind til kernen af dig selv igen. Det er et dybt transformerende værktøj, du kan bruge både i forhold til dig selv, men også i forhold til børn, partner, familie, klienter, ansatte osv.

Modulerne

MODUL 1
_____________

Human Design intro
Chartets opbygning
Typerne

MODUL 2
_____________

Autoriteter

MODUL 3
_____________

Intro til centre
Rod center
Solar Plexus center
Sakral center
Gates i de centre

MODUL 4
_____________

Spleen center
Ego center
G-center
Gates i de centre

MODUL 5
_____________

Hals center
Ajna center
Head center
Gates i de centre

MODUL 6
_____________

Hierarkiet i centrene
Definition
Planeterne
Incarnation Cross

MODUL 7
_____________

De 12 Profiler

MODUL 8
_____________

Kredsløb
De 36 Channels

MODUL 9
_____________

Intro til Variabler (pilene)

MODUL 10
_____________

Connection Charts
Intro til 2027
Sådan læser du et Chart

www.stinevestergaard.dk human design danmark readings blueprint

Mød din underviser

Jeg hedder Stine, er Human Design Reader og 5/1 Splenic Projector. Samtidig er jeg mor til en skøn dreng på 7 år. 

Jeg blev introduceret til Human Design i 2019, og det er nu min helt store passion. Det er fantastisk at have fået så stor en forståelse for mit eget og min søns design – og jeg er dybt taknemmelig for nu at kunne se, hvordan vi påvirkes af hinandens energi. Samtidig er det fantastisk at have et værktøj, der i den grad kan få mennesker til at se hvor fantastiske og unikke, de er – og at det netop er den unikhed, der er deres styrke – og dét, de skal have frem i lyset.

Jeg har et dybfølt ønske om, at alle – både børn og voksne – kender til Human Design. Det har gjort en kæmpe forskel i mit liv, og jeg har fundet mig selv på en hel ny måde. Det værktøj ser ens sjæl, og det er en viden, jeg vil elske at dele med omverdenen, så andre kan få samme glæde af det.

Hvis du kan mærke, at uddannelsen resonerer med dig, vil jeg elske at have dig med…

Mulighed for at betale i rater.

Bonus

Du får ved tilmelding adgang til:

Masterclassen “Omfavn dit barns design”

Webinaret “Fordøjelse, Søvn & Bevægelse”

OG

Du får adgang til nye moduler, der kommer på fremtidige hold. 

HAR DU SPØRGSMÅL?
Du er mere end velkommen til at skrive til mig på mail@stinevestergaard.dk, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, om uddannelsen er noget for dig.

De 3 søjler i uddannelsen

VIDEN

Du får dit mentale fundament på plads i form af en masse viden omkring Human Design. Her tages udgangspunkt i både børn & voksne.

BEVIDSTHED

Du får værktøjer til at se, hvor i dit (og andres) liv, at der ikke leves i alignment.

EKSPERIMENT

Human Design skal ikke kun forstås - det skal leves. Det skal eksperimenteres med og integreres i hverdagen. Det får du også værktøjer til.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, bestemt.

Du lærer alt fra bunden og bliver guidet hele vejen. Du har adgang til sparring i 6 mdr., så er der noget, du ikke forstår undervejs, så uddyber jeg det gerne. 

Ja, sagtens. Materialet er dit til evigt eje.

Uddannelsen består af 10 moduler, men du har mulighed for at sparre med mig i 6 mdr. fra købsdato, så du kan tage det i det tempo, der passer dig.

Ja, bestemt.

Human Design er et værktøj, du kan bruge både i dit privatliv og i dit arbejdsliv – og uanset om du er ansat eller selvstændig.

Det er så fantastisk et værktøj til at forstå sig selv og sin familie – og på den måde skabe en bedre dynamik i hjemmet – eller til at forstå sine medarbejdere bedre.

Ja, det kan du uden tvivl.

Du lærer selvfølgelig om alle Typer, Profiler osv., men du kan sagtens tage forløbet for at forstå dig selv bedre…

Men lur mig, om du ikke efter endt forløb vil være nysgerrig på dine relationers design – og det har du så værktøjet til 😉

På ingen måde…

Alt, hvad du lærer, kan bruges både til børn og voksne. Der vil være enkelte steder, hvor jeg specifikt nævner børn, hvis der er noget, man skal være ekstra opmærksom på i forhold til dem, men ellers kan materialet bruges til alle…

De kære børn har en kæmpe plads i mit hjerte.

At forstå deres Human Design vil give dig en kæmpe fordel i forhold til at støtte dem på bedste vis. Du vil være i stand til at se og forstå dem på en hel anden måde end tidligere. 

Du kan møde barnet for netop den, h*n er, og du får en større bevidsthed om, hvorfor det enkelte barn måske har udfordringer, som det kæmper med. 

Samtidig kan du gøre forældrene mere bevidste om barnets design – og evt. se på den dynamik, der sker i familien, når de er sammen. 

Connection Charts er, når man sætter fx dit og mit design op ved siden af hinanden. Når du er i et rum med en anden person, dannes der nemlig en tredje energi – så der er altså både din, min og vores energi til stede.

Det er den fælles energi, man går ind og ser på i Connection Charts. Bl.a. hvor energien flyder let – og hvor der potentielt kan opstå gnidninger.

Du kender nok det med, at når du er sammen med nogle personer, så glider tingene bare nemt, og det er en rar energi at være i – mens der sammen med andre personer nemt opstår gnidninger osv.

Det er bare energien, der opfører sig anderledes, alt efter hvem vi er sammen med.

Et fantastisk værktøj, der kan bruges bruge i forhold til din partner eller børn – eller hvis du fx arbejder med par, familier eller måske ønsker at forstå dynamikken mellem dig og en kollega.

✨Human Design Guide uddannelse✨

10 moduler - 6 mdr. sparring - start med det samme