Kender du din stærkeste sans?

Din stærkeste sans er en særlig evne, du har… den leverer intuitiv information til dig, og så kan du læne dig ind i din Strategi & Autoritet for mærke, hvad du skal gøre med denne information.

Smell
Du har en skarp lugtesans, og den skal du endelig stole på. Du indsnuser frekvenser fra din næse, så du kan vurdere, om noget er sikkert for dig. Kan du ikke lide lugten af maden, så lad vær med at spise den. Kan du ikke lide lugten af en anden person, så er vedkommende ikke for dig. 

Taste
Din smagssans er helt i top. Når du trækker vejret ind gennem munden, indånder du de frekvenser, der er i luften. Du smager på omgivelserne. Er denne madvare, denne person eller dette miljø efter din smag? Det er sundt for dig at være meget selektiv og kun gå efter dét, der smager fantastisk.

Outer Vision
Du tager frekvenser ind via din synssans. Du er meget æstetisk, og det er vigtigt for dig, at du omgiver dig med skønhed – med dét, der for dig er visuelt smukt at se på. Arrangér din mad, så den er visuelt appellerende og hold dig endelig fra mad, du ikke synes, SER godt ud.

Inner Vision
Du har et meget rigt indre liv, og det er bedst for dig at lukke dine øjne et øjeblik, når du skal vælge mad eller smage på mad og drikke. Det hjælper dig til at SE, om det er korrekt for dig at spise.

Feeling
Du er meget sensitiv til at de frekvenser, der er omkring dig. Det gælder vibrationer fra andre mennesker, elektriske apparater, feromoner, auraer, tidligere ejere af ting, der er i rummet, du befinder dig i. Hvis der er noget, der føles OFF, så skal du endelig ikke spise. Tillad virkelig dig selv at være meget kritisk, når det kommer til følelsen af maden, mennesker og det miljø, du er i.

Touch
Du har en fantastisk mærkesans, og du er meget sensitiv, når det kommer til frekvenser i mad, ting, tekstiler, temperaturer mm. Mærk endelig på maden, når du køber, tilbereder eller spiser den, og spis endelig ikke noget, der ikke mærkes godt. Rør også gerne ved personer, det fysiske miljø, ting osv. for at mærke, om det er korrekt for dig.

♥♥♥ 

Nysgerrig på mere?
Din stærkeste sans (Cognition) er sammen med din Fordøjelse (Determination) det vigtigste at fokusere på, når det kommer til at få din hjerne til at fungere optimalt. Hvis du er nysgerrig på at lære mere, er du altid velkommen til at kigge mere på Human Design Guide-uddannelsen, hvor du lærer dit design at kende på et dybt plan og får værktøjer til at finde hjem til dig selv igen. Samtidig lærer du at læse andres (fx din families, venners eller kunders) Chart.