Typen Manifestor

Manifestors er “verdens igangsættere”. Du har den største aura af alle typerne. Det omgiver dig med en storhed, som du endelig skal omfavne. Som Manifestor er du den eneste type, der ikke behøver at vente på noget, før du sætter ting igang. 

Din energi er meget spontan, så det handler ikke om planlægning eller strategi for dig, men om at skabe plads til at kunne følge din trang til noget og følge de spontane idéer, som du får.

Du er bestemt ikke fan af ting, du “bør”, for det får dig til at føle, at der er noget udenfor dig, der dikterer, hvad du skal gøre.

Du er med din store power i stand til at skabe bølger i samfundet og få det til at ændre sig.

Vær opmærksom på, om der er områder, hvor du gør dig selv mindre eller undskylder for dig selv, dine ønsker og behov.

Du er skabt til at gå DIN egen vej og ikke gøre dig selv forkert på den bekostning.

Strategi
Som Manifestor har du sagt en meget stor og powerfuld aura, og det er meningen, at du skal følge din trang til det, du har lyst til.

Mange Manifestors kan dog opleve at føle en enorm vrede, fordi de møder modstand fra andre mennesker.

Det vil skabe en større ro i dig og give dig et bedre flow i livet, hvis du følger den strategi, der handler om at INFORMERE. Det vil ganske enkelt sige, at du skal fortælle de implicerede om de ting, du gør. Hvis du vælger at starte et nyt projekt op i dit firma, så husk at fortælle det til de ansatte, der bliver påvirket af det. Det kan også være i din familie, at du lige husker at fortælle, at du kommer et par timer senere hjem i aften.

Det handler på ingen måde om, at de andre skal have indflydelse på din beslutning, men ved at fortælle andre om det, du sætter i gang eller gør, så bliver de straks mere samarbejdsvillige, og du møder ikke modstand fra dem.

Det er en strategi, du kan bruge på alle områder i dit liv. 

Hvis du er klar på at give det et forsøg, så prøv det fx i en uge og se, hvad der sker. Tro mig – det er virkelig et forsøg værd.

Husk pauserne
Som Manifestor har du ikke konstant adgang til energi, og du har brug for flere pauser og hvil, end du måske vil anerkende. Det handler om at værne om din energi, så du er klar, når trangen til at handle på noget opstår.

Bonusinfo
Ca. 9 % af befolkningen er Manifestors.