Typen Reflektor

Reflektors er “verdens feedbackere”. Som du kan se på dit chart/bodygraph, så er alle dine 9 centre hvide. Det betyder bl.a., at du har ikke din egen energi til rådighed, som du ville kunne bruge som en slags buffer mod alle de indtryk, som du modtager fra omgivelserne.

De andre typer har nogle af centrene farvet ind, og på den måde har de en fornemmelse af, hvem de er. Du har ikke den samme fornemmelse.

Du har meget nemt ved at mærke, hvad der sker omkring dig. Det gør, at du er meget sensitiv i forhold til omgivelserne, fordi du tager alt ind. Du skal derfor være meget opmærksom på at passe på dig selv.

Samtidig er det også din visdom og styrke, for du tager situationer meget dybere ind, og du er i stand til at forstå dem meget dybere end nogen anden.

Du er som en kamæleon. Fordi du mærker andre så dybt, så kan du virkelig blive den person, som du er sammen med.

Derfor er du fantastisk til at give feedback i forhold til, hvordan en anden person eller en hel gruppe har det. Det er guld værd at have en Reflektor i en gruppe, for spørger man Reflektoren, hvordan tilstanden er i gruppen, så får man et svar, der er spot on.

Vælg dit miljø med omtanke
Du mærker både andre og det fysiske miljø, du indgår i, meget dybt. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at være i miljøer og med mennesker, der føles godt for dig. Selvom et miljø måske på papiret ser rigtigt ud, er det ikke sikkert, at det er det.

Spørg evt. dig selv:
  ♦ Føles det her godt?
  ♦ Føles miljøet godt?

Strategi
Som Reflektor har du en lidt speciel strategi, du kan bruge, når du skal udveksle din energi med verden omkring dig i forhold til at manifestere det, du gerne vil.

Strategien er at VENTE EN MÅNECYKLUS. 

Det handler om, at 99 % af befolkningen kaldes for solvæsener. De har farvet energicentre, og det giver dem energi. Du har ingen energicentre farvet, og du er derfor et månevæsen. Ja, det lyder forvirrende, og jeg skal prøve at forklare det her.

På dit BodyGraph kan du se, at der mellem centrene går nogle linjer, hvor der står et tal (1-64) udfor. De 64 linjer repræsenterer forskellige egenskaber, som vi kan besidde. Da solen ikke giver dig energi, er du tættere forbundet med månen. Månens cyklus varer 28 dage, og i løbet af de 28 dage lyser den de forskellige gates op. De 28 dage svarer til en miniperiode i dit liv, hvor du går gennem forskellige stadier og føler noget forskelligt. Du vil opnå en større klarhed over, hvad der er det rigtige for dig, når du skal træffe en større beslutning, hvis du venter 28 dage.

Det kan være svært at vente med at træffe en beslutning – både fordi, du nogle gange har en kort deadline i forhold til at svare, men også fordi andre ofte har en forventning om, at du tager en hurtig beslutning.

Hvis du ikke har mulighed for at vente 28 dage, så træk dit svar så lang tid som muligt – simpelthen for at sikre dig, at du får truffet en beslutning, der er den rigtige for dig.

Husk på – det er de store beslutninger, det her gælder 
     

Husk pauserne
Du har ikke den konstante adgang til energi – og samtidig mærker du hele tiden andres energi, så du har virkelig brug for at trække dig tilbage indimellem for at få andres energi ud af din krop og for at få hvilet. Simpelthen for at passe på din egen energi.

Bonusinfo
Kun omtrent 1 % af befolkningen er Reflektors.