Typen Manifesting Generator

Manifesting Generators er “verdens byggere”. Du har konstant adgang til energi, så på den måde er du skabt til at handle, gøre, skabe noget osv.

Som Manifesting Generator har du har en åben og magnetisk aura. Du er skabt til at tiltrække alle livets gaver. Når du sørger for at gøre dét, du har lyst til, så lyser du op og bliver endnu mere magnetisk, og det gør, at mennesker, muligheder osv. bliver tiltrukket af dig. Din energi smitter af på os andre, og vi bliver gladere, inspireret, mere effektive mm, når vi er sammen med dig.

Din vigtigste opgave er virkelig at gøre de ting, som som du har lyst til og er passioneret omkring. Når du gør det, så får du endnu mere energi, lyser op, og det er med den bølgeeffekt, du virkelig bidrager til verden. 

Følg din mavefornemmelse
Din lyst og passion sidder i dit sakrale center, som er her, hvor mavefornemmelsen er. Du skal lære at lytte til – og lade dig guide af – din mavefornemmelse.

Din mavefornemmelse er meget sort/hvid. Den svarer JA eller NEJ. Derfor fungerer den også bedst, når man stiller den lukkede spørgsmål, som fx. “skal jeg slappe af på sofaen eller gå en tur?”. Når dine mavefornemmelse svarer, er der en fysisk reaktion. Det kan være en udvidelse eller sammentrækning i maven, en positiv verbal lyd, det kan være, at du ranker ryggen. Hvis den svarer JA, vil du kunne mærke en form for begejstring i kroppen. Den er forskellige fra person til person.

Din mavefornemmelse ændrer sig
Som Manifesting Generator har du mange interesser. Du lærer hurtigt essensen af noget, så derfor har du ikke brug for at forblive samme sted i lige så lang tid som de andre typer. Dét, du syntes, var et kæmpe JA for 3 måneder siden, har måske ændret sig til et NEJ. Det er så vigtigt, at du følger din mavefornemmelse. Hvis noget har ændret til et NEJ, så er det tid til at komme videre.

Strategi
Du kan nok mærke et indre pres til at igangsætte ting, men som Manifesting Generator så ligger din styrke i at få tingene gennemført. Det er typen Manifestor, der er skabt til at initiere ting – det er du ikke.

Din strategi hedder “to respond”. Som sagt har du en meget magnetisk aura, og det er meningen, at du skal tiltrække personer, muligheder mm til dig. Du skal ikke jage efter dem. 

Forestil dig, at du er hos en personlig shopper. Du står i omklædningsrummet og har sagt, hvad du er på udkig efter, og så er det den personlige shopper, der kommer og præsenterer forskelligt stykker tøj for dig. Du skal blot mærke med din mavefornemmelse, om det enkelte stykke tøj er et JA eller et NEJ.

Du kan sammenligne den personlige shopper med universet. Det er universets job at præsentere ting, muligheder osv. for dig. Det skal præsenteres for dig i din ydre verden, og så skal du respondere på det.

Det kræver øvelse at følge sin strategi. Du er nok vokset op med, at du selv skal få tingene til at ske, men det er ikke energetisk korrekt for dig at igangsætte ting, som kommer fra en idé i hovedet. Du vil ofte møde stor modstand og manglende flow, når du igangsætter noget, som ikke er blevet præsenteret for dig i den ydre verden.

Bonusinfo
Ca. 35 % af befolkningen er Manifesting Generators.

Add A Comment