Typen Projektor

Projektors er “verdens rådgivere og guider”. Du er som fuglen i toppen af træet. Du har overblikket og kan nemt se, hvad der er bedst at gøre for andre.  

Som Projektor er du én af non-energy typerne. Det vil sige, at du har ikke konstant adgang til energi. Det betyder bestemt ikke, at du ikke har energi til rådighed – den er bare ikke konstant. Du har derfor brug for alenetid, hvor du får andres energi ud af kroppen, og hvor du får slappet af og ladet dit batteri op igen.

Netop fordi du ikke har konstant adgang til energi, er du også rigtig god til at være effektiv, når du mærker energien. Du er god til at optimere, så du kommer fra A-Z på den hurtigste og mest effektive måde. Du er mere sprintertypen fremfor maratonløberen.

Strategi
Som Projektor er du her for at “se og blive set”. Mange Projektors oplever dog ofte at føle sig overset.

Du har en meget fokuseret og absorberende aura. En Projektors aura er den eneste type aura, der nærmest penetrerer indtil kernen af andre mennesker. Det betyder, at du kan nemt mærke andres energi og mærke, hvordan de har det. Du er virkelig god til at SE andre mennesker.

Hvis du deler din viden om den anden person UDEN at være blevet inviteret til det først, så vil du møde stor modstand eller ende med at føle, at du ikke bliver set. 

Som Projektor er din strategi er blive genkendt og vente på invitationen. Det gælder inden for de store områder i dit liv (relationer, arbejde, kærlighedsforhold osv.), hvor andre først skal se (genkende) dine kvalifikationer eller egenskaber og så invitere dig (på en date, ind i en arbejdsrelation til at dele din viden osv.). Når du er blevet set OG inviteret, så skal du så følge din indre autoritet og mærke efter, om du skal sige ja til invitationen eller ej.

Projektors er gode til at se løsninger før alle andre. Jeg er selv Projektor, og på mit tidligere arbejde har jeg tit prøvet at se løsningen på et problem og delt det med kolleger, hvor jeg har oplevet, at jeg talte for døve ører og følte mig overset. De var ikke klar til at høre det. På den måde har jeg brugt oceaner af unødig energi i løbet af årene. Simpelthen fordi jeg ikke lod dem invitere mig til at dele min viden eller syn på sagen. Det kan være vildt frustrerende at skulle vente på at dele sin viden, men det at blive opmærksom på min strategi har lært mig, at jeg spilder min tid og energi, hvis jeg deler min viden med nogle, som ikke er klar til at høre den. Så du skal se på din strategi som én, der passer på og værner om din energi – men som også leder dig hen mod de ting og muligheder i livet, der giver dig følelsen af flow og succes.

Deconditioning
I Human Design taler man meget om “deconditioning”. Det er hele den proces, hvor du langsomt aflærer alt det, du har lært gennem årene, som slet ikke var dig til at starte med. 

Samfundet er skruet sammen til at passe til Generators og Manifesting Generators (dem, der har konstant adgang til energi), og som Projektor har du sikkert også lært at agere lidt som en Generator (som om, du har konstant adgang til energi). Det tempo kan du bare ikke holde til i længden, og mange Projektors ender med at brænde ud, fordi de overforbruger af deres energi. 

Det allervigtigste, du som Projektor kan gøre, er virkelig at ære din energi ved at lytte til din strategi og autoriet. Du vil kunne læse mere om de forskellige slags autoriteter i kommende blogindlæg eller ved at følge mig på Instagram.

Husk pauserne
Hvis du arbejder blandt andre mennesker, så se, om du ikke kan snige en pause ind her og der. Det kan være 5 min, hvor du lige sætter dig ud på toilettet og får taget nogle dybe vejrtrækninger. Det kan være, at du skal bruge din frokostpause på at gå en tur, så du får de andres energi ud af dit system.️️️

Og ja, selvom du arbejder alene, skal du selvfølgelig også huske at få lagt pauser ind i din dag. 

Bonusinfo
Ca. 18-21 % af befolkningen er Projektors.